Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στην χύτρα και κοκκινίζουμε το κρέας απ΄όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το νεράκι και μαγειρεύουμε στην χύτρα για 30 λεπτά.Βγάζουμε τον αέρα, ανοίγουμε την χύτρα και προσθέτουμε το σπανάκι, αλατο...