Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καραμέλα Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και τα βράζουμε έως ότου γίνει μια σκούρα καραμέλα. Αδειάζουμε αμέσως την καραμέλα σε ένα ταψί διαμέτρου 22-24 εκ. και αφήνουμε να κρυώσει και να σκληρύνει.Κρέμα Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τη ζάχαρη με το τυρί...