Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες και πιλάφι

Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες και πιλάφι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το μοσχάρι Αλατίζουμε τις μελιτζάνες.Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο (100 γρ.) και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφένιο χρώμα και να μαλακώσουν. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.Αλατίζουμε τo κρέας...