Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Για τη γέμιση Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια βαθιά κατσαρόλασε μέτρια φωτιά. Σπάμε με τα χέρια μας τα χόρτα και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν και να χάσουν τον όγκο τους. Αφαιρούμε τα χόρτα από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να...