Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τα κεράσια, τα στραγγίζουμε, βγάζουμε τα κουκούτσια τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε την ζάχαρη...