Βελούδινη χορτόσουπα με ξυνόμηλα

Βελούδινη χορτόσουπα με ξυνόμηλα

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε άφθονο αλατισμένο νερό. Όταν κοχλάσει, ρίχνουμε τα χόρτα και τα ζεματίζουμε για 4 - 5 λεπτά. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα με μια πιρούνα και τα στραγγίζουμε σε ένα τρυπητό. Μόλις κρυώσουν ελαφρά, τα ψιλοκόβουμε και τα αφήνουμε...