Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαριζω τα φρούτα και τα κόβω σε μικρά κομμάτια.Ρίχνω μέσα στο μπλέντερ το γαλα, τα φρούτα και την ζάχαρη. (προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε κ μια κόφτη κ.σ. μέλι ή αγαύης) Και τα ανακατεύω καλά καλά! Σερβίρω με παγάκια και καλή απόλαυση!