Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε την pasta να βράσει σε μπόλικο αλατισμένο νερό.Λεπτοκόβουμε το χέλι και το σοτάρουμε σε ηλιέλαιο με τη λιαστή ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.Σβήνουμε με τη σόγια και προσθέτουμε το πέστο και την παρμεζάνα.Ρίχνουμε την πάστα κατευθείαν από το σκεύος που βράζει και με το...