Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, το ψωμί, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, το κύμινο, τα αβγά, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά τα υλικά, σκεπάζετε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.Βήμα 2 Ακολούθως, πλάθετε το μίγμα σε...