Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το νερό...