Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την τούρτα παγωτό με μπισκότο, φτιάχνουμε πρώτα τη βάση. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να κρυώσει. Τρίβουμε στο μίξερ τα σοκολατένια μπισκότα. Ρίχνουμε τη μαργαρίνη που έχει κρυώσει στα τριμμένα μπισκότα κι ανακατεύουμε μέχρι να βραχούν καλά.Με την ανάποδη του...