Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο,ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο, προσθέτουμε την μαργαρίνη, το αλάτι, τα 3 αυγά ,την πάπρικα, το τζίτζερ και σιγά σιγά χλιαρό νερό. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε, η ζύμη μας πρέπει να είναι λεία και αφράτη, να μη κολλάει στα χέρια μας οπότε...