Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αλατοπιπερώστε και αλευρώστε τα κομμάτια του κρέατος και σοτάρετέ τα σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και το σέλερι ψιλοκομμένο.Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε την μπίρα και την...