Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό ακόμα μέχρι να χυλώσει το μείγμα μας. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι. Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε τον χυλό με κουτάλα σιγά σιγά. Όταν οι τηγανίτες κάνουν κρούστα και αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα, τότε τις βγάζουμε...