Καλαμάρια σχάρας με πέστο κόλιανδρου και δυόσμου

Καλαμάρια σχάρας με πέστο κόλιανδρου και δυόσμου

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Γαλάτεια Παμπορίδη
Βήμα 1 Φτιάχνετε πρώτα το πέστο: Βάζετε όλα τα υλικά για το πέστο στον κάδο ενός μπλέντερ ή food processor. Τα αλέθετε σε δυνατή ταχύτητα. Βάζετε το πέστο σε μπολ και το κρατάτε στην άκρη.Βήμα 2 Χαράζετε τα καλαμάρια σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού περίπου, προσέχοντας να μην τα...