Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σήμερα μαγειρεύουμε αγαλιποκεφτέδες, μια όχι και τόσο γνωστή συνταγή, την οποία όμως αξίζει να δοκιμάσει κάθε λάτρης τις ελληνικής ποιοτικής κουζίνας. Για όσους δεν ξέρουν, οι αγαλίπες είναι οι ανεμώνες της θάλασσας. Οι σκυριανοί αγαλιποκεφτέδες λοιπόν έχουν λίγα απλά υλικά, και...