Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά υλικά ένα λαχταριστό και χορταστικό πιάτο για το μεσημεριανό σας Κόψτε τα κολοκυθάκια σε 1 εκ παχιές φέτες. Βάλτε τα ασπράδια και τη φρυγανιά σε ξεχωριστό μπολ. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.Βουτάμε τα κολοκυθάκια στο ασπράδι και μετά τα καλύπτουμε με...