Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και προσθέτετε τα διάφορα λαχανικά εκτός από τις μελιτζάνες και τους κολοκυθοανθούς. Ανακατεύετε καλά να καλυφθούν με το λάδι και μετά προσθέτετε τις μελιτζάνες. Όταν μαλακώσουν λίγο οι μελιτζάνες, προσθέτετε την ντομάτα και...