Γιουβέτσι με μοσχοφίλερο (το Αρκαδικό γιουβέτσι)

Γιουβέτσι με μοσχοφίλερο  (το Αρκαδικό γιουβέτσι)

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το κρεμμύδι σε κύβους. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε κατ’ αρχάς το κρεμμύδι.Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε.Προσθέτετε τα 3 πιπέρια και μετά τη πιπεριά και τη ντομάτα με τον δυόσμο. ...