Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Θα χρειαστείτε δυο ξεχωριστά ταψιά που να χωράνε τα φιλέτα σολομού.Βήμα 2 Απλώνετε μέσα τα φιλέτα με το δέρμα προς τα κάτω. Ετοιμάζετε την πρώτη μαρινάδα: Βήμα 1 Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τα ρόδια, το αλάτι, τη ζάχαρη, τον ξηρό κόλιανδρο και το εστραγκόν.Βήμα 2 Φορέστε...