Οµελέτα αφράτη µε τυρί και ζαµπόν  

Οµελέτα αφράτη µε τυρί και ζαµπόν  

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Νίνα Θεοχαρίδου
Βήμα 1 Χτυπάτε ελαφρά σε ένα µπολ τα 4 αβγά µαζί µε τους 4 κρόκους µέχρι να αφρίσουν λίγο, προσθέτοντας το γάλα εβαπορέ και αλατοπίπερο. Βήμα 2 Χτυπάτε χώρια µε το µίξερ τα 4 ασπράδια σε σφικτή µαρέγκα µε 1 πρέζα αλάτι και τα ενσωµατώνετε στο µίγµα των αβγών, ανακατεύοντας απαλά...