Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα κατσαρολάκιρίχνουμε το νερό, τις φλούδες από το μήλο, το στικ κανέλας, τα γαρύφαλλα και το μέλι. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και βράζουμε ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για 4-5 λεπτά μέχρι να λιώσει το μέλι. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε τα...