Λιγκουίνι με Σπανάκι και Ανθότυρο

Λιγκουίνι με Σπανάκι και Ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
:250 γρ. λιγκουίνι200 γρ. σπανάκι3 κουταλιές ελαιόλαδο2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες1/2 φλιτζάνι γάλα1 φλιτζάνι ανθότυροαλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, al dente. Τα...