Κρέμα με φρέσκα αχλάδια και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Κρέμα με φρέσκα αχλάδια και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα αδειάζετε το φρέσκο γάλα. Προσθέτετε τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το κορνφλάουρ και ανακατεύετε καλά με αβγοδάρτη μέχρι να διαλυθούν. Βάζετε το μίγμα σε μέτρια φωτιά και το ζεσταίνετε σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα. Την αφήνετε...