Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το κεφάλι και το κέλυφος (τα κρατάμε) και αλατίζουμε τις γαρίδες.Βράζουμε με λιγο νερό τα κεφάλια για μερικά λεπτά.Ετοιμάζουμε το σπανάκι και τα υπόλοιπα μυρωδικά-πράσο και καρότα.Παίρνουμε ενα βαθύ τηγάνι και βάζουμε το λάδι να...