Φιλέτα τσιπούρας σε μαξιλαράκι από φενόκιο και κόκκινη πιπεριά

Φιλέτα τσιπούρας σε μαξιλαράκι από φενόκιο και κόκκινη πιπεριά

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει ζεματίστε τις ρίζες φενόκιο για 6 λεπτά και την κόκκινη πιπεριά για 3 λεπτά. Βγάλτε τα αφήστε τα να κρυώσουν, Ξεφλουδίστε τη πιπεριά και κόφτε το φενόκιο και τη πιπεριά σε μικρούς κύβους. Αφήστε τα να περιμένουν .Μαρινάρετε...