Γαλέος σαγανάκι

Γαλέος σαγανάκι

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 2 φέτες γαλέο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • χυμό ενός λεμονιού
  • 1 κανατάκι νερό
  • λάδι

Οδηγίες παρασκευής

Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ένα καραφάκι νερό, λίγο λαδί, λίγη ρίγανη, αλάτι πιπέρι και την μουστάρδα.

Τα αφήνουμε να ζεσταθούν και ανακατεύουμε για να διαλυθεί η μουστάρδα.

Μόλις ομογενοποιηθεί η σάλτσα, ρίχνουμε τον γαλέο για 2-3 λεπτά.

Τον γυρίζουμε και από την άλλη μεριά και προσθέτουμε το λεμόνι.

Το φαγητό είναι έτοιμο μόλις ασπρίσει ο γαλέος και δέσει παραπάνω η σάλτσα.

Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα με όλο το ζουμάκι και αρχίζουμε τις βουτιές.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.