Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε αυτό το λάθος. Είναι προτιμότερο αν είναι λερωμένα τα προϊόντα σας να τα καθαρίσετε με ένα στεγνό πανί η χαρτί κουζίνας και έπειτα να τα βάλετε στο ψυγείο ή τα ντουλάπια σας. Το πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει τη φυσική άμυνα που έχουν ενάντια στην μούχλα και τη σήψη.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ένα καραφάκι νερό, λίγο λαδί, λίγη ρίγανη, αλάτι πιπέρι και την μουστάρδα.
Τα αφήνουμε να ζεσταθούν και ανακατεύουμε για να διαλυθεί η μουστάρδα.
Μόλις ομογενοποιηθεί η σάλτσα, ρίχνουμε τον γαλέο για 2-3 λεπτά.
Τον γυρίζουμε και από την άλλη μεριά και προσθέτουμε το λεμόνι.
Το φαγητό είναι έτοιμο μόλις ασπρίσει ο γαλέος και δέσει παραπάνω η σάλτσα.
Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα με όλο το ζουμάκι και αρχίζουμε τις βουτιές.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.