Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και στις δύο πλευρές. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.Βήμα 2 Προσθέτετε το κοτόπουλο και μαγειρεύετε, γυρίζοντας μία ή δύο φορές. Προσθέτετε το κρεμμύδι στο τηγάνι, έπειτα τα μανιτάρια και μετά το βερμούτ.Βήμα 3...