Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε και πλένουμε όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε κομματάκια.Τα μαραίνουμε όλα σε νερό (1 λίτρο) και προσθέτουμε τη δάφνη, τη φλούδα λεμονιού, το ματσάκι σέλινο .Σκεπάζουμε το σκεύος για 20 λεπτά και αφήνουμε να σιγοβράσουν τα λαχανικά.Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι...