Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε μέσα στην τορτίγια φετες τυρί γαλοπούλα τις τυλίγουμε τις κόβουμε κομμάτια βουτύρωνουμε ένα ταψί τοποθετούμε τα κομμάτια. Μετά βαζουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος ρίχνουμε αλάτι πιιπέρι ανακατεύουμε και περιχύνουμε το μίγμα στο ταψί στο τέλος ρίχνουμε τυρί τριμμένο...