Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Βράζουμε τα μανιτάρια, τα σπαράγγια και το μάραθο για 15’. Σοτάρουμε το φιλέτο σε ελάχιστο ηλιέλαιο και από τις δύο πλευρές. Αφού ψηθεί κατά τα 2/3, κρατώντας τα υγρά του, το σβήνουμε πρώτα με τη σαμπούκα και μετά με το κρασί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σπαράγγια, το μάραθο και την κρέμα γάλακτος. Το αφήνουμε, μέχρι να δέσει η κρέμα με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, όσο θέλουμε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.