Αφράτα κεφτεδάκια λουκάνικου με καρότο και ντιπ γιαουρτιού με τζίντζερ

Αφράτα κεφτεδάκια λουκάνικου με καρότο και ντιπ γιαουρτιού με τζίντζερ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Για το ντιπ: Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.Χαράζετε τα λουκάνικα με κοφτερό μαχαίρι και αφαιρείτε την εξωτερική μεμβράνη τους. Ρίχνετε τη γέμιση σε ένα μπολ, προσθέτετε τα καρότα, το κρεμμύδι, το ψωμί, το...