Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε λαχταριστές τηγανίτες με ζουμερά ροδάκινα για το πρωινό σας Για τις τηγανίτες Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καλά για 5 λεπτά περίπου και ακολούθως προσθέτουμε το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροδάκινο κομμένο σε φέτες και το...