Μανιτάρια φουρνιστά με δεντρολίβανο και λάδι σκόρδου

Μανιτάρια φουρνιστά με δεντρολίβανο και λάδι σκόρδου

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τα μανιτάρια Κόβουμε τα μανιτάρια στην μέση και τα ρίχνουμε σ' ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε το μισό σκορδόλαδο, το αλάτι και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, έτσι ώστε όλα τα μανιτάρια να καλυφθούν ομοιόμορφα με το λάδι.Στρώνουμε τα μανιτάρια σε ταψί και τα...