Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά υλικά σπιτικά ζυμαρικά με γεύση σπανάκι! Στο μπλέντερ ρίχνετε τα αυγά μαζί με το σπανάκι και τα χτυπάτε για 1 λεπτό μέχρι να γίνει ένας λείος πολτός.Σε διαφορετικό μπολ ρίχνετε το αλεύρι μαζί με το αλάτι και ανακατεύετε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνετε στο κάδο του...