Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Η λευκή σοκολάτα είναι πιο ευαίσθητη στην θερμοκρασία οπότε θέλει προσοχή στο λιώσιμό της για να μην μας κόψει. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ταψάκια ή στην επιφάνεια εργασίας μας (αν έχουμε τον χώρο),...