Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τα πιο εύκολα μπαστουνάκια που έχετε φτιάξει! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό, το λάδι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Στη συνέχεια βάζουμε μυρωδικά και μπαχαρικά της αρεσκείας μας και ζυμώνουμε καλά...