Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφαιρείτε τους σπόρους από τις φέτες της κολοκύθας και τις απλώνετε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και λίγη κανέλα, ραντίζετε με σταγόνες από ελαιόλαδο και τις ψήνετε στους 180º C για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν.Στο μεταξύ σοτάρετε στο...