Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο και σε αυτό ροδίζουμε καλά το κρέας από όλες τις πλευρές αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και πασπαλίσει με πάπρικα.Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε την ντομάτα με λίγη ζάχαρη και τη...