Πικάντικο κέικ με ουίσκι φουντούκια και ζαμπόν

Πικάντικο κέικ με ουίσκι φουντούκια και ζαμπόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Χτυπάτε τα αβγά στο μίξερ μέχρι να φουσκώσουν και ρίχνετε το μίγμα με το αλεύρι. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε τμηματικά το γάλα, τη μουστάρδα, το ουίσκι και το λάδι ή το...