Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη μακαρονοσαλάτα με μπρόκολο και αυγό, αφήνουμε το καλαμπόκι 15 λεπτά να ξεπαγώσει. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τη βρύση που τρέχει. Αφήνουμε να στραγγίσουν και ενώ είναι μέσα στο σουρωτήρι, τα περιχύνουμε με ελάχιστο...