Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C και ζεσταίνετε νερό σε ένα βραστήρα. Βουτυρώνετε 6 πυρίμαχα ατομικά σκεύη (χωρητικότητας 2/3 φλ. περίπου). Βάζετε μια πετσέτα κουζίνας στον πάτο ενός ταψιού και τα τοποθετείτε μέσα, χωρίς να αγγίζει το ένα το άλλο.Βήμα 2 Χτυπάτε με το...