Καλαμαράκια γεμιστά με λουκάνικο πλιγούρι και πικάντικη σάλτσα

Καλαμαράκια γεμιστά με λουκάνικο πλιγούρι και πικάντικη σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Καθαρίζετε τα καλαμάρια αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή ξεπαγώνετε τα κατεψυγμένα και ψιλοκόβετε τα πλοκάμια τους.Σοτάρετε ελαφρά στο μισό ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτετε τα πλοκάμια του καλαμαριού και μετά από λίγο τα κυβάκια του λουκάνικου. Ρίχνετε και το πλιγούρι και...