Πιλάφι με ξερά βερίκοκα και αμύγδαλα

Πιλάφι με ξερά βερίκοκα και αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε καλά το φρέσκο βούτυρο. Όσο να ζεσταθεί κόβετε τα βερίκοκα στα τέσσερα. Ρίχνετε στο βούτυρο πρώτα τα βερίκοκα και αμέσως μετά το ρύζι.Ανακατεύετε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλο το βούτυρο. Ρίχνετε το ζωμό λαχανικών και αλατίζετε. Αφήνετε να...