Γαλοπούλα με πολύχρωμες πιπεριές και κονιάκ και κρέμα γάλακτος

Γαλοπούλα με πολύχρωμες πιπεριές και κονιάκ και κρέμα γάλακτος

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και σοτάρουμε για 5΄-6΄, να αλλάξει το χρώμα της. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το σκόρδο και ανακατεύουμε.2.Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄-6΄. Προσθέτουμε το...