Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη μαρινάδα ξεκινήστε τη διαδικασία μια ημέρα πριν μαγειρέψετε το κοτόπουλο Για τη μαρινάδα λεμονιού Βάζετε τα λεμόνια σ’ ένα πλαστικό σκεύος. Πασπαλίζετε με χοντρό αλάτι, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε για 12 ώρες. Αφού περάσουν οι δώδεκα ώρες βράζετε στον ατμό τις φέτες...