Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Πολτοποιούμε καλά, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε πετιμέζι κατά βούληση. Χωρίζουμε σε μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν. Μπορείτε να πασπαλίσετε τριμμένη καρύδα, χονδροκοπανισμένα...