Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Θρεπτικό πιάτο για όλη την οικογένεια Ρίχνετε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.Αφού πάρει χρώμα το κρεμμύδι, ρίχνετε στην κατσαρόλα τα καρότα και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.Στη συνέχεια ρίχνετε νερό, τον πελτέ και τα αφήνετε να πάρουν μια...