Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες με αμύγδαλο, τα αβγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Η άχνη και το αλεύρι να είναι κοσκινισμένα.Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10′ στους 200º C να ροδίσει. Αφήνουμε να κρυώσει. Την χοντροκόβουμε.Βάζουμε στον...