Φινόκιο λεμονάτο με πράσινες ελιές γεμιστό με κιμά

Φινόκιο λεμονάτο με πράσινες ελιές γεμιστό με κιμά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιώργος Δημητρακόπουλος
Ετοιμάζετε τα φινόκιο: Κόβετε λίγο τη βάση τους, αλλά τα φύλλα να παραμείνουν ενωμένα. Τα πλένετε και κόβετε 2 εκ. κάτω από τους βλαστούς του βολβού για να μείνουν τα 2/3 από κάθε φινόκιο. Με ένα κουτάλι της σούπας ή με ένα κουτάλι παριζιέν αφαιρείτε προσεκτικά το εσωτερικό τους...